SE RECOMANDA CITIREA CU ATENTIE A TERMENILOR SI CONDITIILOR.


    Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
    S.C. PRIMAX SRL, proprietarul magazinului virtual www.prima-natura.ro. ,isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o altă notificare.
    Toate drepturile asupra acestui site apartin S.C.PRIMAX S.R.L, persoana juridica romana cu sediul in str. Dunarii, nr. 51, bl L5, sc A. et. 2., ap. 8, municipiul Alexandria, judetul Teleorman, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J34/519/02.08.2007, avand cod de inregistrare fiscala 22199584.
  

Intregul conţinut al site-ului  www.prima-natura.ro. - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. PRIMAX SRL  si a furnizorilor sai, fiind apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fară acordul  S.C. PRIMAX SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.
  

Limite ale utilizarii site-ului www.prima-natura.ro:
Atunci cand accesati site-ul, declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati:
 
a) sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 
b) sa nu permiteti sau sa nu autorizati vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare;
 
c) sa nu desfasurati si sa nu permiteti desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal


  www.prima-natura.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  
  Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea clientilor privind situatia contului lor de pe, www.prima-natura.ro informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor.
  Completarea de catre utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a foodland.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.prima-natura.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
·  Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul  prima-natura.ro.
·  Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii comenzilor.
·  In cazul in care clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre prima-natura.ro si exista comenzi in derulare, comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
·  Atentionam utilizatorii ca www.prima-natura.ro nu solicita utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, utilizatorul nu poate tine raspunzator pe  www.prima-natura.ro pentru niciun fel de prejudiciu. Nu divulgati nimanui acest gen de informatii.