In conformitate cu Legea nr. 677/2001 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC PRIMAX SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in notificarea catre ANSPDCP - - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal.

 

Datele sunt colectate in scopul:

  • informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe platforma online apartinand PRIMAX SRL;
  • informarii utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, comert on-line, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica, astfel incat clientii PRIMAX SRL sa poata primi felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator care a furnizat explicit date personale pe site-ul prima-natura.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care au fost furnizate, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

SC Primax SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).